Close

Om oss

kundeavis.no er en portal hvor du finner linker til alle reklameaviser som utgis digitalt i Norge samt til tilbud du kan lese om på butikkenes egne hjemmesider. Slik kan du til enhver tid holde deg oppdatert på hvilke tilbud de forskjellige varehandelskjedene har.

Du vet hvordan det er. Du har fått en reklameavis og funnet et godt tilbud. Så legger du avisen fra deg, noen rydder opp og kaster den. Når du skal sjekke tilbudet på nytt, finner du ikke avisen.

Da er det godt å vite at du kan logge deg inn på www.kundeavis.no, klikke på annonsørens navn og finne tilbake til tilbudet du er interessert i.

På kundeavis.no vil du alltid finne de siste og aller beste tilbudene fra de ledende detaljhandelskjedene på det norske markedet. Med kundeavis.no kan du forberede deg på å gjøre de beste innkjøpene og spare mest mulig penger.


Du kan også lese kundeavis.no på mobiltelefon og nettbrett. Opprett et bokmerke på skrivebordet ditt (ser ut som et app-symbol), så finner du enkelt fram. 

Les hvordan du oppretter digital bokmerke her

Ønsker du å få reklameaviser tilsendt digitalt, kan du kontakte oss for registrering. Når neste utgave er klar mottar du en e-post med link til de kundeavisene du vil lese. På denne måten får du automatisk tilsendt de aller ferskeste og beste tilbudene fra annonsørene. Enkelt og greit og du kan i fred og ro bla i reklameavisene på din egen PC, nettbrett eller mobil.

Alt du behøver å gjøre er å klikke på abonnement og registrere deg der. Gjør det i dag, så får du de neste utgavene av kundeavisene du er interessert i direkte i «innboksen» din.

Lykke til! Du er alltid velkommen til gode tilbud på www.kundeavis.no